Cautare

61300 de rezultate pentru "crima din baneasa" (7.32 secunde)
Pe 21 mai, la ora 12.00, se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
DR.SHRINK, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de servicii de infoliere cu folie termostrictiva/termocontractabila, isi lanseaza oficial reprezentanta din Romania in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti 2011, care se desfasoara in perioada 23-27 februarie 2011 in incinta Romaero Baneasa.
Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. ... Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp. ... Cel de al doilea nou magazin constantean este amplasat in localitatea Baneasa pe str.
IKEA incepe construcția celui de-al doilea magazin din Romania / by Ionut Fantaziu Primaria Generala a Capitalei a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady.
In dosar se vehiculeaza nume grele din zona oamenilor cu bani multi, afaceristi si beizadele precum Puiu Popoviciu, Irinel Columbeanu, Ioan Niculae sau Andrei Videanu, fiul arestatului cu acelasi nume.
Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
La cel mai mare salon de carte din Romania - Bookfest, beneficiati de reduceri, lichidari de stoc (carti la 5, 8 sau 10 lei), si oferta 2+1 cadou la peste 90% din oferta de carte, Curtea Veche Publishing a pregatit cele mai animate, amuzante si educative experiente pentru copii nu numai de 1 iunie, ci din prima si pana in ultima zi a evenimentului.
In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur.
In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur.
din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
Dupa sase luni de haos in trafic din cauza inchiderii Podului Grant din Capitala, lucrarile de reparatii sunt aproape finalizate si se circula din nou, atat cu masina cat si cu tramvaiul 41.
In schimb, PSD conduce detasat in judet in ceea ce priveste primariile castigate din primul tur, fiind vorba de nu mai putin de 13 comune, PNL clasandu-se pe locul al doilea, cu cinci primari, urma de PC cu trei si PD-L cu doi.
Sunt persoane care nu vor putea sa-si cumpere un apartament de 400 de metri patrati intr-un complex ultra-luxos din Baneasa, dar vor fi rugate sa vina la vot. ... "Din punctul meu de vedere, s-a intamplat asta cam din 2005.
Sucursala Judeteana Constanta are 7 astfel de centre la care sunt arondate localitatile din imprejurimi. Aceste sucursale se gasesc in localitatile Constanta, Cogealac, Medgidia, Harsova, Baneasa, Negru Voda si Mangalia.
Ministerul Transporturilor a fost mandatat de Guvern in sedinta de ieri sa inceapa procesul de privatizare a noua companii din subordine, prin vanzarea prin oferte publice secundare a unor pachete de actiuni reprezentand 5% din capitalul firmelor, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Oana Marinescu.
Investirea lui Radu Berceanu in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului a debutat cu demiterea din functia de director general al Aerportului International Bucuresti Baneasa a lui Eugen Ciocan. ... Acesta din urma si-a inaintat anterior demisia, potrivit unor surse din minister.
Joi, 29 mai ora 22 de la aeroportul Baneasa decoleaza primul zbor charter din sezonul estival 2008.Zborul este spre Costa Brava Barcelona, una din cele 6 destinatii spre care saptamanal zboara charter pentru turisti.
Restrictiile de zbor impuse din cauza norului de cenusa aduc companiilor romanesti de stat pierderi de pana la 2 milioane de euro zilnic.
Cei doi au incheiat un contract cu postul de televiziune din Baneasa pentru a se ocupa si de emisiunea X Factor ce va fi lansata in curand. ... Onorariul este unul fabulos, fiind printre cele mai mari obtinute de vedetele de televiziune din Romania.
Sunt bani din care s-ar fi putut construi, spre exemplu: ... - fiecare roman ar fi putut primi cadou, din partea statului, cate un autoturism Dacia Logan (20.571.428).
google-analytics.com